2022 Commercial Times – Leader of Proportional Pressure and Flow Control

2022 Commercial Times – Leader of Proportional Pressure and Flow Control

Kaoluo Enterprise Co, Ltd 1980 yılında Wu Jiamou tarafından kurulmuştur. 1980 yılından bu yana, "önce kalite ve yenilik konusunda ısrar" kavramına bağlı kalarak, bir ajan oransal basınç regülatörleri ve oransal akış kontrol vanaları üreticisi haline gelmiştir. Son 40 yılda, farklı endüstrilerin gelişmesiyle, Kaoshu müşterilerin seslerini dikkatle gözlemledi ve dinledi ve sürekli olarak çeşitli özelleştirilmiş "oransal basınç regülatörleri"," oransal akış valfleri "ve" oransal pinç valfleri "tasarladı.Basınç kontrolünde lider.

High Road'un ürünleri lazerle kesim, plastik/kauçuk şişirme kalıplama makineleri, gerginlik kontrol makineleri, lastik kalıplama makineleri, gaz karıştırma, sıcaklık kontrol ekipmanları, dolum ekipmanları, püskürtme ekipmanları, biyolojik işleme, gıda endüstrisi, dozaj sistemleri, hücre çıkarma, analizörler, laboratuvar analiz ve yıkama prosedürleri (CIP ve SIP programları) gibi endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sınavın kurucusu Wu Jiamou, "Bir üretici olarak en önemli şey, hizmet tutkusuna ve müşteri sorunlarını çözme ruhuna sahip olmaktır." Dedi. Üretim ortamındaki değişikliklerle birlikte sınav, enfes kalite ve empati bütünlüğünü kullanmaya devam ediyor. Sınav, her müşterinin kendi makinesine ait ürünleri alabilmesi için her ürünün tüm detaylarını ve üretimini dikkatle ele alır. Son yıllarda, sınavlar yavaş yavaş ürünleri uluslararası pazara itti, sadece çok boyutlu endüstriyel pazarlama politikaları planlamakla kalmadı, aynı zamanda çeşitli ülkelerin ihtiyaçlarına ve endüstriyel uygulamalara göre uygun ürünler tasarladı. Yüksek yol tarafından tasarlanan "oransal basınç regülatörü", maksimum 100 bar basınç ve 0.35%f.s çözünürlük ile araştırma ve geliştirme hedefi olarak" yüksek hız, yüksek basınç, yüksek hassasiyet "alır. (0.35 bar). Oransal akış kontrol valfi yüksek çözünürlüğe odaklanır ve paslanmaz çelik gövde ve FFKM ile kapatılabilir. "Pinç Vana" ürünleri "aşındırıcı akışkan ortamla temas etmeyen vana gövdesi, hem hizmet ömrü hem de hijyen açısından daha dayanıklı ve daha temiz" olarak bilinir. Daha yüksek seviye ve profesyonellik, imalat sanayinin gelişim trendinin değişmesiyle, çeşitli kontrol sinyallerine ek olarak, test kaydı tarafından üretilen oransal valf, makinenin çalışmasını kontrol, ayar ve hizmet ömrü açısından daha doğru, kararlı ve parametrik hale getirebilir..

40 yılı aşkın endüstri tecrübesi ile test, salgın durumdan korkmuyor ve acenteden üreticiye geçti. Gelecekte, müşterilere istikrarlı kalite, yenilikçi devrim ve benzersiz çözüm türleri ile kapsamlı hizmet desteği ve çözümleri sunmaya devam edeceğiz. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://www.genndih.com